top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines.

La Perle des Dieux Sardines Millesime 2020

LPDDSA0020J
€5,10
In stock
1
Product Details

Mademoiselle Lulu zet haar artistieke odyssee voort en neemt ons mee naar het hart van de Opera van Parijs om te genieten van de herziene versie van het "Zwanenmeer". Een poëtische en fascinerende lofzang op vreugde. Geïnspireerd door een van onze ervaren sardinevissers, is deze buitengewoon vrouwelijke muze het resultaat van de verbeelding van Coralie Joulin, een schilderes uit La Rochelle.

Gevangen in het hoogseizoen voor de kust van Saint-Gilles-Croix-de-Vie, weerspiegelen de vintage sardines een uitmuntend vakmanschap dat sinds 1887 wordt doorgegeven. Deze sardines hebben een uitzonderlijk hoog vetgehalte (meer dan 12%) en zijn een echte bewaarvintage. Door ze regelmatig om te draaien, kunnen ze gedurende 10 jaar rijpen! Een decennium waarin ze zachter en smakelijker worden, een onmisbaar ritueel om te genieten van alle kwaliteiten van deze kostbare sardines.

Save this product for later
bottom of page