top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines.

La Perle des Dieux Sardines Millesime 2020

LPDDSA0020C
€5,10
In stock
1
Product Details

Verlangend naar de zachtheid van de Vendée-kust en de gepassioneerde omhelzing van haar zeeman, keert Mademoiselle Perle terug naar Saint-Gilles-Croix-de-Vie op zoek naar rust en sereniteit. Ontworpen en geschilderd door de kunstenares Delphine Cossais uit Nantes, geeft dit prachtige schilderij op subtiele wijze de nieuwe presentatie van de sardines van het jaar 2020 weer.

Gevangen in het hoogseizoen voor de kust van Saint-Gilles-Croix-de-Vie, weerspiegelen de vintage sardines een uitmuntend vakmanschap dat sinds 1887 wordt doorgegeven. Deze sardines hebben een uitzonderlijk hoog vetgehalte (meer dan 12%) en zijn een echte bewaarvintage die tot 10 jaar kunnen rijpen, waarbij ze elke zes maanden worden moeten omgedraaid. Een decennium waarin ze zachter worden en smakelijker, een onmisbaar ritueel om alle kwaliteiten van deze kostbare sardines te kunnen waarderen.

Save this product for later
bottom of page