top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines, gemarineerde sardines en anjovisjes. De combinaties bestaan altijd uit 5 blikjes. De reden daarvoor is dat het verzendtarief voor 4 blikjes of minder relatief te hoog wordt. Onze slimme 5 blikjesverpakking kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus niet als pakket te worden bezorgd.

 

Bestellingen van meer dan 1 combinatie van 5 blikjes worden wel als pakket bezorgd, bij het afrekenen wordt u duidelijk kenbaar gemaakt wat daarvan de verzendkosten zijn. Als u op een andere manier uw bestelling geleverd wilt zien neem dan contact op met kwaliteitsconserven@gmail.com

La Perle des Dieux Sardines 2017 & 2016

20009
€32,97
In stock
1
Product Details

De twee jongste vangstjaren Sardines uit de Golf van Biskaje. De jongere jaargangen zijn gekenmerkt door een iets steviger mondgevoel en een meer uitgesproken smaak van de sardines. U kunt er ook voor kiezen deze blikjes weg te leggen en u zult zien dat de smaken van de olijfolie en sardines meer naar elkaar toe trekken, wat resulteert in een delicatere smaak en zachter Sardine.


Inhoud: 3*2017, 2*2016

Save this product for later
bottom of page