top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines, gemarineerde sardines en anjovisjes. De combinaties bestaan altijd uit 5 blikjes. De reden daarvoor is dat het verzendtarief voor 4 blikjes of minder relatief te hoog wordt. Onze slimme 5 blikjesverpakking kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus niet als pakket te worden bezorgd.

 

Bestellingen van meer dan 1 combinatie van 5 blikjes worden wel als pakket bezorgd, bij het afrekenen wordt u duidelijk kenbaar gemaakt wat daarvan de verzendkosten zijn. Als u op een andere manier uw bestelling geleverd wilt zien neem dan contact op met kwaliteitsconserven@gmail.com

La Perle des Dieux Sardines Citron Thym

30002
€27,50
In stock
1
Product Details

De hoge kwaliteit sardines van La Perle des Dieux zijn ook beschikbaar in verschillende smaken. De sardines “Thym-Citron Frais” zijn niet ingelegd op een olie maar slechts gemarineerd in citroen en gekruid met tijm. Deze verfrissende combinatie representeert de droge warme geuren en smaken van de Côte de Provence. Ideaal om te eten op rustiek stokbrood, los, en in een salade.

Inhoud: 5* Sardines Citron-Thym

Save this product for later
bottom of page