top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines, gemarineerde sardines en anjovisjes. De combinaties bestaan altijd uit 5 blikjes. De reden daarvoor is dat het verzendtarief voor 4 blikjes of minder relatief te hoog wordt. Onze slimme 5 blikjesverpakking kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus niet als pakket te worden bezorgd.

 

Bestellingen van meer dan 1 combinatie van 5 blikjes worden wel als pakket bezorgd, bij het afrekenen wordt u duidelijk kenbaar gemaakt wat daarvan de verzendkosten zijn. Als u op een andere manier uw bestelling geleverd wilt zien neem dan contact op met kwaliteitsconserven@gmail.com

La Perle des Dieux Sardines 2017

10009
€32,45
In stock
1
Product Details

De sardines worden alleen gevangen op het beste moment van het jaar, wanneer de vetheid van de vis optimaal is. Ze worden vers, en met de hand, verwerkt en ingelegd op een extra vièrge olijfolie waarvan de kwaliteit direct te proeven is. De vetheid van de sardines in combinatie met de olijfolie resulteren in de mooiste conserveerde sardines die wij ooit geproefd hebben.

Inhoud: 5*2017

Save this product for later
bottom of page