top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines, gemarineerde sardines en anjovisjes. De combinaties bestaan altijd uit 5 blikjes. De reden daarvoor is dat het verzendtarief voor 4 blikjes of minder relatief te hoog wordt. Onze slimme 5 blikjesverpakking kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus niet als pakket te worden bezorgd.

 

Bestellingen van meer dan 1 combinatie van 5 blikjes worden wel als pakket bezorgd, bij het afrekenen wordt u duidelijk kenbaar gemaakt wat daarvan de verzendkosten zijn. Als u op een andere manier uw bestelling geleverd wilt zien neem dan contact op met kwaliteitsconserven@gmail.com

La Perle des Dieux Makreelfilet in Escabèche

40001
€27,50
In stock
1
Product Details

Gegaarde makreelfilets in een Escabèche saus. De saus is op basis van tomaten en een beetje augurk en ook hier is de mooie extra vierge olijfolie te proeven. De uiterst zachte smaak is een geweldige balans tussen zoet en zuur waar je nog lang na het eten van makreel van zult genieten. Heerlijk op mooi stokbrood en goed voor elk moment van de dag!


Inhoud: 5* Makreel Escabèche

Save this product for later
bottom of page