top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines, gemarineerde sardines en anjovisjes. De combinaties bestaan altijd uit 5 blikjes. De reden daarvoor is dat het verzendtarief voor 4 blikjes of minder relatief te hoog wordt. Onze slimme 5 blikjesverpakking kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus niet als pakket te worden bezorgd.

 

Bestellingen van meer dan 1 combinatie van 5 blikjes worden wel als pakket bezorgd, bij het afrekenen wordt u duidelijk kenbaar gemaakt wat daarvan de verzendkosten zijn. Als u op een andere manier uw bestelling geleverd wilt zien neem dan contact op met kwaliteitsconserven@gmail.com

La Perle Des Dieux Sardines 2016

10010
€33,75
In stock
1
Product Details

Hoogste kwaliteit Sardines uit 2016. Voor de liefhebber van een iets stevigere Sardines, vol van smaak en helder van karakter. Nog gemakkelijk te bewaren tot 2026. Komt altijd van pas als er keer een spontane borrel is of als u even geen zin heeft om boodschappen te doen. Rooster een donkerbruine boterham, geniet van de Sardines en doop het brood in de olie. Eventueel met salade of een beetje citroen.

Inhoud: 5 * 2016

Save this product for later
bottom of page