top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines, gemarineerde sardines en anjovisjes. De combinaties bestaan altijd uit 5 blikjes. De reden daarvoor is dat het verzendtarief voor 4 blikjes of minder relatief te hoog wordt. Onze slimme 5 blikjesverpakking kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus niet als pakket te worden bezorgd.

 

Bestellingen van meer dan 1 combinatie van 5 blikjes worden wel als pakket bezorgd, bij het afrekenen wordt u duidelijk kenbaar gemaakt wat daarvan de verzendkosten zijn. Als u op een andere manier uw bestelling geleverd wilt zien neem dan contact op met kwaliteitsconserven@gmail.com

La Perle Des Dieux Sardines 2014

10012
€37,25
In stock
1
Product Details

Liefhebber van dit kwalitatieve topjaar voor Sardines? Sla u slag en koop nu het nog kan een voorraad 2014. Heerlijk voor nu maar ook nog zeer goed te bewaren tot 2024. Wel ieder halfjaar even de blikjes keren zodat de olie goed in contact blijft met de Sardines. Het prachtige overwegend roze ontwerp van Coralie Joulin is een feest op tafel, op uw aanrecht of zelfs in de kast. De blikvanger in ons assortiment en een regelmatige gegeven cadeau.

Inhoud: 5 * 2014

Save this product for later
bottom of page