top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines, gemarineerde sardines en anjovisjes. De combinaties bestaan altijd uit 5 blikjes. De reden daarvoor is dat het verzendtarief voor 4 blikjes of minder relatief te hoog wordt. Onze slimme 5 blikjesverpakking kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus niet als pakket te worden bezorgd.

 

Bestellingen van meer dan 1 combinatie van 5 blikjes worden wel als pakket bezorgd, bij het afrekenen wordt u duidelijk kenbaar gemaakt wat daarvan de verzendkosten zijn. Als u op een andere manier uw bestelling geleverd wilt zien neem dan contact op met kwaliteitsconserven@gmail.com

La Perle Des Dieux Sardines 2014, 2015 & 2016

20012
€34,93
In stock
1
Product Details

Een set van drie opeenvolgende vangstjaren waaronder het grote jaar 2014. Laat gerust de 2016 nog even rijpen als u de tijd heeft. Net als bij goede wijn zorgt rijping voor een versmelting van de aroma’s.

Een kleurrijke set van vijf blikjes prachtig verzorgd door Coralie Joulin en Delphine Cossais. Heerlijk om een tijdje op tafel te hebben staan en er af en toe naar te kijken. Vergeet ze niet te eten anders weet u niet wat u mist!

Inhoud: 1* 2014, 2* 2015, 2* 2016

Save this product for later
bottom of page