top of page

KWALITEITSCONSERVEN WINKEL

La Perle Des Dieux conserven

Welkom in de webwinkel van Kwaliteitsconserven. U kunt hier een keuze maken uit verschillende combinaties van jaargangen sardines, gemarineerde sardines en anjovisjes. De combinaties bestaan altijd uit 5 blikjes. De reden daarvoor is dat het verzendtarief voor 4 blikjes of minder relatief te hoog wordt. Onze slimme 5 blikjesverpakking kan gewoon door de brievenbus en hoeft dus niet als pakket te worden bezorgd.

 

Bestellingen van meer dan 1 combinatie van 5 blikjes worden wel als pakket bezorgd, bij het afrekenen wordt u duidelijk kenbaar gemaakt wat daarvan de verzendkosten zijn. Als u op een andere manier uw bestelling geleverd wilt zien neem dan contact op met kwaliteitsconserven@gmail.com

Collectors Cadeau 4 Millésimes "Joulin"

Millesimees Joulin
€27,50
In stock
1
Product Details
Van wijn is het bekend dat je een verticale proeverij kunt houden maar van SARDINES? Die kans bestaat nu echter wel. Een verticale proeverij van vier jaargangen SARDINE oogst. Een plezier om met een paar liefhebbers te delen of cadeau te geven! Proef de verschillen in vangstjaar en rijping. De verpakkingen zijn exclusief ontworpen door Delphine Cossais en Coralie Joulin en zijn een genot om naar te kijken en een feest om van te eten. Mijmer mee op de golven van Mademoiselle Perle en Mademoiselle Lulu.


Inhoud: Sardines uit 2015, 2016, 2017, 2018

Save this product for later
bottom of page